Onzuivere huid

Producten 1-8 van 16

Producten 1-8 van 16

Huidverzorging voor een onzuivere huid bij volwassenen

Ben je volwassen en heb je last van een onzuivere huid? Geen paniek! De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de huidverzorging die hij nodig heeft voor een zuivere, egale huid. Je kunt hier onder andere talgregulerende moisturizers, zuiverende cleansers en gezichtsmaskers vinden die helpen om puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden te verminderen en te behandelen. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging tegen onzuiverheden (puistjes, mee-eters etc.)

Wist je dat op elke leeftijd onzuiverheden zoals puisten, gerstekorrels en mee-eters kunnen voorkomen? Onzuiverheden komen voor bij tieners, jongvolwassenen en vrouwen als gevolg van hormonale veranderingen. Ook stress, een teveel aan talg, opeenhoping van dode huidcellen en erfelijke aanleg zijn factoren die kunnen bijdragen aan een onzuivere huid. Onze Clear Start™ lijn is geformuleerd voor de jongere huid, die gevoelig is voor onzuiverheden vanwege overtollig talg. Active Clearing lijn is geformuleerd voor de volwassen huid, die gevoeliger is voor hormonale onzuiverheden, tragere celvernieuwing en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Klik op de producten voor meer informatie.

Wil je weten hoe je onzuiverheden het beste kunt behandelen? Neem dan een kijkje op onze huidadvies blog.
Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw onzuivere huid? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De krachtige en huidverzachtende verzorgingsproducten voor de onzuivere huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol